Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Cursa aeriană 60260 - 140 piese

156,90 RON
  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004363
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Cursa aeriană 60260 - 140 piese.

Lasă imaginația copiilor să zboare cu acest set de joacă LEGO City 60260 Cursa Aeriană, care include un avion de cascadorii, 2 elicoptere și 2 obstacole.
Băieții și fetele se vor distra pe cinste lansând elicopterele în aer și creând povești cu cele 3 minifigurine care o includ pe asul aerian Rivera din LEGO City TV și pe piloții elicopterelor Xtreme și Vitarush.

Setul de joacă LEGO City Cursa Aeriană include un set de instrucțiuni ușoare de urmărit precum și Instructions PLUS ca parte a aplicației gratuite LEGO Building Instructions pentru smartphone și tabletă.
Acest ghid interactiv de construit are funcții de zoom și rotire pentru a ajuta tinerii constructori LEGO să devină maeștrii ai construitului.

Lasă imaginația copiilor să zboare cu acest set de joacă LEGO City 60260 Cursă Aeriană, care include un avion de cascadorii, 2 elicoptere, 2 obstacole și 3 minifigurine LEGO.
Poți lansa elicopterele în aer iar toate cele trei vehicule aeriene au carlingi cu loc pentru minifigurinele pilot.
Setul de joacă LEGO 60260 Cursa Aeriană este un cadou excelent pentru copiii cu vârsta de minim 5 ani, fie că îl primesc de ziua lor sau de Crăciun sau oricare altă ocazie.
Avionul de cascadorii măsoară peste 8 cm înălțime, 20 cm lungime și 20 cm lățime iar fiecare elicopter măsoară peste 7 cm înălțime, 18 cm lungime și 12 cm lățime.
Nu ai nevoie de baterii pentru acest set de curse aeriene. Ai nevoie de ajutor să lansezi elicopterele în aer? Scanează codul QR din instrucțiuni pentru a vedea un ghid video.
Include un set de instrucțiuni ușoare de urmărit precum și Instructions PLUS ca parte a aplicației gratuite LEGO Building Instructions pentru smartphone și tabletă. Acest ghid interactiv de construit are funcții de zoom și rotire pentru a ajuta tinerii constructori LEGO să devină maeștrii ai construitului.

Număr piese: 140 buc.

Greutate: 150 g.
Dimensiuni: 28 x 26 x 7.5 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie