Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Mașină de măturat strada 60249 - 89 piese

  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004356
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Mașină de măturat strada 60249 - 89 piese.

Păstrează orașul sclipitor cu setul LEGO City Mașina de măturat strada 60249.
Această jucărie super tare include perii care se rotesc atunci când vehiculul este împins, plus un coș de gunoi, o lopată și o minifigurină șofer.
Tot ce mai lipsește e un constructor plin de entuziasm și imaginație.

Această jucărie de construit include Instructions PLUS ca parte a aplicației gratuite LEGO Life pentru telefon și tabletă. Acest ghid interactiv de construit , cu funcție de zoom și rotire ajută tinerii constructori să ajungă maeștrii LEGO!

Această mașină de jucărie este perfectă pentru cei care acum descoperă universul LEGO City. Perfectă pentru copiii cu vârste de la 5 ani în sus, această jucărie de construit LEGO este creată pentru a inspira joaca bazată pe evenimentele din viața de zi cu zi.
Ce găsești în cutie? O mașină de măturat strada LEGO City cu spațiu la interior pentru minifigurina șofer, plus un coș de gunoi, o lopată și o banană.
Acest vehicul de măturat strada are perii care se rotesc ca în realitate atunci când este împins. Poți combina acest set cu alte seturi originale LEGO pentru și mai multă distracție.
Acest set LEGO City 60249 este un cadou minunat pentru Crăciun, o zi de naștere sau oricare altă zi specială din viața unui copil de 5 ani sau mai mare.
Mașina de măturat strada măsoară peste 6 cm înălțime, 10 cm lungime și 7 cm lățime, și are loc la interior pentru șofer și loc în spate pentru banană.
Nu necesită baterii – poți începe joaca imediat!
Setul include Instructions PLUS – un ghid interactiv de construcție care ajută constructorii începători să devină maeștri constructori! Disponibil în aplicația gratuită LEGO Life pentru telefon și tabletă.

Număr piese: 89 buc.

Greutate: 130 g.
Dimensiuni: 16 x 14 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie