Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Distracție pe plaja surferilor 41710 - 288 piese

  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004626
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Distracție pe plaja surferilor 41710 - 288 piese.

Copiii de 6+ ani se pot lăsa duși de valul creativității jucându-se și explorând toate detaliile grozave și jucăriile din setul LEGO Friends Distracție pe Plaja Surferilor (41710).
Acest set plin de funcții include un turn de veghe, o școală de surfing cu magazin de închiriat echipament, o placă de surf de jucărie și o jucărie unicorn plus numeroase accesorii tematice.

Copiii se alătură lui Stephanie din LEGO Friends la plajă în turnul de salvamari, asigurându-se că toată lumea e în siguranță.
Împreună pot merge la școala de surfing, pot servi clienți în magazin, pot prinde valuri mari pe placa de surf, se pot bucura de o bălăceală în mare cu labe de înot și o mască de scafandru, sau se pot bucura de joacă pe plajă cu găletușa și lopata.

Acest set include un ghid ilustrat de construcție și instrucțiuni digitale interactive care oferă funcții de zoom și rotire pentru a vizualiza modelul din orice unghi în timp ce construiești.
Poți chiar să și salvezi cât ai progresat cu construcția în caz că vrei să iei o pauză.
E disponibil în aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru telefon și tabletă.

LEGO Friends Distractie pe plaja surferilor 41710:
Copiii cu vârste de 6+ ani pasionați de jucăriile de plajă pot crea nenumărate povești construind și jucându-se cu setul LEGO Friends Distracție pe Plaja Surferilor (41710).
Multe de explorat – setul include un turn de salvamar, un colac în fomră de unicorn, o placă de windsurfing, o școală de surfing cu sală de clasă, duș și magazin de închiriat echipament, plus personajele LEGO Friends Stephanie, Koa și Maya.
Multe feluri de a te juca – copiii pot supraveghea plaja din turnul salvamarului, pot lua un colac și porni spre apă, pot face antrenamente de windsurfing, pot participa la o lecție la școala de surfing sau pot lucra la magazin.
Plin de accesorii creative – în cutie vei găsi o selecție de jucării de plajă precum labe de înot, o mască de scafandru și un colac de salvare pentru a stimula imaginația.
Un cadou perfect pentru copiii de 6+ ani, magazinul construit măsoară peste 10 cm înălțime, 15 cm lățime și 6 cm lungime, iar turnul măsoară peste 12 cm înălțime, 11 cm lățime și 15 cm lungime.

Număr piese: 288 buc.

Greutate: 480 g.
Dimensiuni: 35.5 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie