Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO Creator

Descriere

LEGO® Creator Crocodil 31121 - 454 piese.

Îndreaptă-te spre malul râului pentru o aventură cu animale, cu setul LEGO Creator 3-in-1 Crocodil (31121).
Această jucărie cu animale include in crocodil articulat și fălci care se deschid, plus o pasăre și un schelet de pește pentru a crea mai multe posibilități de joacă și poveste.

Distracția durează mai mult cu 3 animale de jucărie pe care copiii le pot construi folosind piesele din acest set LEGO Creator 3-in-1.
Pot crea un crocodil articulat sau un șarpe cu corp flexibil sau o broască cu limbă extensibilă sau își pot folosi imaginațiile pentru a construi o creatură diferită.

Seturile de joacă LEGO Creator 3-in-1 îți oferă un univers întreg de posibilități, cu 3 variante diferite de construit în fiecare cutie!
Construiește, reconstruiește iar apoi reconstruiește din nou!
Seturile LEGO Creator 3-in-1 dau un impuls imaginației și creativității cu o gamă impresionantă de jucării, inclusiv mașini rapide, animale uimitoare și clădiri distractive.

Setul LEGO Crocodil de la Creator 3-in-1 (31121) va hrăni creativitatea copiilor cu 3 modele diferite care pot fi create pe rând cu piesele dintr-un singur set – un crocodil, un șarpe si o broască.
Fiecare dintre variantele de animale LEGO vine însoțită de un alt animal mai mic pentru și mai multă distracție – o pasăre de jucărie pentru crocodil, un șoricel de jucărie pentru șarpe și o musculiță de jucărie pentru broască.
Cele 3 animale sunt articulate: crocodilul și șarpele își pot mișca corpurile și fălcile, iar broasca își poate mișca picioarele și extinde limba.
Cu 454 de piese, acest set de jucării LEGO Creator 3-in-1 este cadoul perfect pentru tinerii cu vârsta de la 7 ani în sus.
Crocodilul LEGO măsoară peste 4 cm înălțime, 38 cm lungime și 12 cm lățime – mărimea ideală pentru joaca acasă sau pentru luat în vizită la prietenii de joacă.
Caută și celelalte seturi grozave nou apărute în seria LEGO Creator 3-in-1, inclusiv Aventura cu Naveta Spațială (31117), Ferris Wheel (31119) și Castelul Medieval (31120).

Număr piese: 454 buc.

Greutate: 580 g.
Dimensiuni: 35.5 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie