Tip Top Toys telefon contact

Descriere

ROKR Puzzle 3D din lemn Locomotivă cu aburi și motor mecanic LK701.

Locomotiva ROKR combina toate inovatiile tehnice si artistice pe care constructorii nostri le-au creat si le-au implementat cu succes. Cu elemente foarte detaliate, orientate spre realism si romantism, versiunea noastra a acestui simbol de nesters al secolului al 19-lea inglobeaza tehnologia, aventura si starneste imaginatia tuturor celor care o vad.

Locomotiva cu aburi care evoca unul dintre principale simboluri ale Revolutiei Industriale, o perioada care a reprezentat un important punct de referinta al transformarii tehnologice si economice globale a umanitatii.
Designul detaliat al lomotivei cu aburi dezvaluie frumusetea detaliilor in miscare.
Locomotiva se deplaseaza cu ajutorul motorasului mecanic, in directia inainte.
Asamblarea iti va oferi satisfactia descoperirii magiei mecanismelor sale complexe.

O decoratiune inovativa realizata prin asamblarea pieselor din lemn fara a utiliza adeziv, o creatie deosebita a inginerilor de la Robotime ROKR.
Asamblarea acestei locomotive se face in acelasi mod ca la orice puzzle 3D. O satisfactie deosebita veti resimti atunci cand o veti realiza singur, sau impreuna cu prietenii ori familia. Eforturile voastre creative vor fi rasplatite suplimentar de primele curse ale ansamblului.

Pentru asamblare nu aveti nevoie de adeziv sau scule speciale, trebuie doar sa realizati imbinarile conform instructiunilor pe care le veti gasi in ambalajul produsului. Fiecare pas al asamblarii este descris in brosura cu instructiuni inclusa in pachet. Timpul estimativ de asamblare este de 10 ore.
Cele 349 de piese componente au finisaje de calitate, fiind taiate cu instrumente laser de mare precizie. Ca urmare, le veti putea desprinde cu usurinta de pe tablitele in care sunt incorporate.

De sarbatori sau cu ocazia momentelor aniversare, atunci cand te decizi cu greu ce daruri sa alegi pentru prietenii tai, aceste trenuri decorative pot deveni cadouri potrivite pentru cei dragi.
Produse premium ideale pentru decorare locuinte, birouri, spatii comerciale sau HORECA.

Număr piese: 349 buc.

Greutate: 1.6 Kg.
Dimensiuni produs: 37 x 17 x 12 cm.
Dimensiuni ambalaj: 36 x 23 x 5 cm.

Vârstă recomandată: 14 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie