Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Monster High păpușă Wingrid Garden Ghouls Winged FCV48 Mattel.

Liceul Monstrilor este diferit de orice liceu cunoscut.
Unde altundeva poti frecventa discipline precum Stiintele trasnite, Lucrurile casnice dezagreabile si Educatia oaselor?
Dar nu disciplinele sunt cele care fac Liceul Monstrilor special; ci elevii super-infioratori!
Elevii Liceului Monstrilor provin din toate categoriile de neviata.
De la zombi la varcolaci, de la vampiri la monstrii marini, oricine este binevenit la Liceul Monstrilor.

Elevii Liceului Monstrilor isi accepta imperfectiunile si preamaresc toate defectele monstruoase, fiindca acestea ii fac ceea ce sunt.
Motto-ul scolii spune tot: Fii tu insati. Fii unic. Fii un monstru.

Papusile Monster High Garden Ghouls inaripate va ajuta imaginatia sa zboare!
Papusile creaturi insecte sunt insotite de prieteni plante care pot fi atasati la nivelul taliei.

Imaginatia prinde aripi alaturi de noua colectie de papusi Monster High Garden Ghouls! Creste si tu o adevarata gradina de noi povesti si zambete. Fiind inspirata din simpaticele libelule, papusa Wingrid este realizata la o inaltime redusa, de aproximativ 13 cm, ne prezinta o tinuta tare vesela si colorata cu o bentita de par unica, are aripioare ce inspira imaginatia si se livreaza alaturi de un prieten din gradina ce ne ofera o distractie de tip 2 in 1.

Creste distractia si aventura alaturi de prietenul din gradina! Prietenul papusii Wingrid iti sta la dispozitie sub forma unui scaun – iar un clips special mentine papusa de la mijloc. Pur si simplu fixeaz-o la momentul potrivit pentru un moment de prietenie sincera. Acest prieten neobisnuit prezinta o fata tare amuzanta ce adauga un plus de personalitate si mult mai multe posibilitati de joc.

Tinute de basm! Papusa atat de colorata in nuante de albastru ii permite imaginatiei tale sa puna in scena povesti uluitoare cu ajutorul tinutei de basm, parului in nuante de mov si verde si aripilor parca transparente ce se potrivesc perfect in povestea sa inspirata din viata libelulelor. Fustita sa atat de neagra prezinta un print minunat, pantofii asortati prezinta un model unic iar bentita de par parca are antene. Setul dublu de maini este incantator!

Aranjeaza-ti gradina de vis cu ajutorul noii colectii de papusi Monster High Garden Ghouls! Pentru un joc complet si fluid in intreaga colectie, papusa Wingrid se poate fixa de papusa Treesa Thornwillow (achizitionata separat) astfel incat sa isi petreaca timpul impreuna. Organizeaza noi plimbari catre sala de curs sau catre noi destinatii exotice – sunt atat de multe povesti pe care le poti pune in scena. Colectioneaza toate papusile si accesoriile acestora!

Caracteristici:
- Material de calitate bună.
- Produs făcut detaliat.
- Apariție Monster High.
- Mărime produs: 13 cm.
- Planta monstru funcționează ca un scaun.

Greutate: 60 g.
Dimensiuni: 5 x 11 x 18 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie