Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Creator Aventura cu nava spațială 31117 - 486 piese

  • Marca: LEGO Creator
  • Cod produs: TOY-005508
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Creator

Descriere

LEGO® Creator Aventura cu nava spațială 31117 - 486 piese.

Copiii vor fi incredibil de entuziasmați să trăiască acțiunea și aventura explorării spațiului cosmic cu acest set LEGO Creator 3 în 1 Aventura cu Naveta Spațială (31117).
Această jucărie de construit este echipată cu o carlingă cu panou de control și uși mobile pentru cală, plus un braț extensibil cu satelit și roți retractabile care vor crea nenumărate ocazii de joacă și creare de povești interesante.

Fanii pasionați de spațiu se vor bucura de 3 experiențe diferite de construcție și joacă într-un singur set LEGO Creator 3 în 1.
Pot construi o navetă spațială, apoi o pot reconstrui ca o rachetă de jucărie sau un modul de aselenizare.
Această jucărie spațială include și o minifigurină astronaut care poate călători în oricare dintre cele 3 vehicule.

Seturile de joacă LEGO Creator 3 în 1 îți oferă un univers întreg de posibilități, cu 3 variante diferite de construit în fiecare cutie!
Construiește, reconstruiește iar apoi reconstruiește din nou! Seturile LEGO Creator 3-in-1 dau un impuls imaginației și creativității cu o gamă impresionantă de jucării, inclusiv mașini rapide, animale uimitoare și clădiri distractive.

Această jucărie de construit LEGO Creator 3 în 1 Aventura cu Naveta Spațială (31117) este plină de inspirație de joacă și se poate construi în 3 moduri diferite – o navetă spațială, o rachetă sau un modul de aselenizare.
Include o minifigurină astronaut nouă, cu cască și un instrument multifuncțional. Exploratorul spațial poate călători în oricare dintre cele 3 vehicule!
Un cadou perfect pentru copiii cu vârste de peste 8 ani și o pasiune pentru explorarea spațială!
Naveta spațială măsoară peste 12 cm înălțime, 28 cm lungime și 19 cm lățime, dimensiunile perfecte pentru joaca acasă sau pentru a fi luată la drum cu tine!
Naveta include un braț extensibil cu un satelit, roți retractabile, racheta are detalii grozave la motoare iar modulul de aselenizare include și modulul de ascensiune detașabil.
Caută și celelalte seturi grozave nou apărute în seria LEGO Creator 3-in-1, inclusiv Ferris Wheel (31119) și Castelul Medieval (31120).

Număr piese: 486 buc.

Greutate: 800 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie