Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO Creator

Descriere

LEGO® Creator Tigru maiestuos 31129 - 755 piese.

Iubitorii de animale se vor distra de minune inventând povești cu acest incredibil set LEGO Creator 3-in-1 Tigru Maiestuos (31129).
Setul include un tigru construit din piese, cu coadă, picioare, corp, umeri, cap și maxilar articulat, și cu expresie facială care poate fi schimbată.

Cel puțin 3 experiențe diferite de construcție și joacă îi așteaptă pe copii cu acest set 3 în 1.
Pot construi un tigru articulat cu o pasăre roșie, îl pot reconstrui ca un panda roșu cu bambus și un bonsai, sau îl pot transforma într-un pește koi cu coadă și înotătoare articulate și nuferi.
Desigur există mereu opțiunea de a își folosi imaginația pentru a crea orice altceva din cărămizile incluse.

Acest set include și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă.
Sunt disponibile în aplicația gratuită LEGO Building Instructions disponibilă pentru smartphone și tabletă și includ funcții de zoom și rotire care îi vor ajuta pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc.

3 modele într-un set – fanii LEGO se pot bucura de aventuri nesfârșite cu setul Tigru Maiestuos (31129) care include 3 modele alternative: un tigru, un panda roși și un pește koi.
Copiii își pot alege povestea cu animale: pot pândi prada cu tigrul, se pot cățăra în copaci cu panda roșu sau se pot distra în apă cu un pește koi.
Modele articulate – Tigrul își poate mișca trunchiul, capul, maxilarul, coada, picioarele și umerii; panda roșu își poate mișca picioarele, capul, coada și urechile; peștele koi își poate articula trunchiul, coada și înotătoarele.
Mini modele – toate cele 3 animale sunt însoțite de câte un model mai mic. Tigrul include o pasăre roșie și o secțiune de junglă, panda roșu include un bonsai și bambus iar peștele koi include un nufăr.
O construcție plină de satisfacții – acest set cu 755 de piese le oferă copiilor cu vârsta de minim 9 ani ocazia de a se bucura de o experiență de construcție minunată înainte de a începe joaca.
Model de display – Tigrul măsoară peste 14 cm înălțime, 7 cm lățime și 33 cm lungime, perfect pentru joacă dar și impresionant pe raftul de jucării.

Număr piese: 755 buc.

Greutate: 870 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 5.5 cm.

Vârstă recomandată: 9 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie