Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach 76908 - 262 piese

Etichete:   LEGO, LEGO Speed Champions

Descriere

LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach 76908 - 262 piese.

Copiii și pasionații de mașini au acum ocazia să exploreze una dintre cele mai iconice mașini sport din lume cu setul de construcție LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach (76908). Uimitoare din orice unghi, această replică detaliată oferă o experiență de construire captivantă, este perfectă pentru afișare și minunată pentru acțiunea epică de curse.

Instrucțiuni de construire digitale
Această mașină de jucarie colectibilă include instrucțiuni de construire digitale imprimate și interactive. Disponibil în aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri și tablete, ghidul digital interactiv vine cu instrumente uimitoare de zoom și rotație care vă permit să vizualizați acest model din toate unghiurile în timp ce construiți.

Sărbătorind ingineria și designul iconic
Seturile de construcție LEGO Speed Champions oferă versiuni construibile ale celor mai cunoscute și cele mai bune vehicule din lume. Proiectate pentru copii și fani ai automobilelor de toate vârstele, modelele autentic detaliate sunt, de asemenea, excelente pentru acțiunea palpitantă de curse împotriva altor vehicule jucarie din gama Speed Champions.

Recrearea iconicului Lamborghini Countach din anii 1970 - Un model replica pentru copii și adulți cu pasiune pentru mașini inovatoare performante.
Ce este în cutie? - Acest set de construcție auto jucarie are tot ce aveți nevoie pentru a construi un Lamborghini Countach alb și include un conducator cu marca Lamborghini cu cască de accident, perucă și cheie fixa.
Colectați, jucați și afișați - Construiți-vă propriul Lamborghini Countach, arătați-l prietenilor și bucurați-vă de acțiunea curselor împotriva altor vehicule din gama Speed Champions.
Un cadou pentru orice ocazie - Acest set jucarie LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach (76908) cu 262 piese poate fi oferit ca un cadou de ziua de naștere sau orice altă zi pentru copii și fani ai mașinilor cu vârsta de 8 ani și peste.
Detalii iconice - Acest model Lamborghini Countach vine cu un cockpit deschis cu 2 locuri și multe detalii autentice și măsoară peste 1.5 in. (4cm) în înalțime, 6 in. (15cm) lungime și 2.5 in. (7cm) lățime.
Nu sunt necesare baterii - Această jucarie cool Lamborghini Countach este alimentată de imaginația copiilor - astfel încât acțiunea curselor nu se oprește niciodată!
Ghid digital interactiv de construire - Zoom, rotați și vizualizați acest model din toate unghiurile în timp ce construiți cu aplicația LEGO® Building Instructions, disponibilă pentru smartphone-uri și tablete.
Explorarea designului iconic - Seturile LEGO® Speed Champions oferă copiilor și fanilor auto ocazia să exploreze unele dintre cele mai cunoscute vehicule din lume, cu modele colectabile pentru joacă și afișare.
O atenție speciala la calitate - Componentele LEGO® îndeplinesc standarde stricte ale industriei pentru a se asigura că sunt consistente, compatibile și distractive pentru a fi construite.
Testat pentru siguranța - Toate jucariile LEGO® sunt testate temeinic pentru a se asigura că fiecare set îndeplinește standardele stricte.

Număr piese: 262 buc.

Greutate: 310 g.
Dimensiuni: 26 x 14 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie