Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Minecraft Zona de antrenament 21183 - 534 piese

  • Marca: LEGO Minecraft
  • Cod produs: TOY-005423
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Minecraft

Descriere

LEGO® Minecraft Zona de antrenament 21183 - 534 piese.

LEGO Minecraft Zona de Antrenament (21183) este o jucărie mare, detaliată și foarte versatilă care va fi apreciată și folosită mult timp de către jucătorii de Minecraft și copiii cu vârsta de minim 8 ani care sunt pasionați de construcție creativă și joacă.

Oferă-le copiilor un proiect de construcție versatil, o experiență nouă de joacă și un model impresionant care va arăta excelent în colecția lor.
La etaj vor găsi un dojo unde războinicii Minecraft locuiesc și se antrenează. La parter vor găsi peștera unui fierar cu o nicovală, un cuptor, u nstand de armură și alte accesorii cu care copiii își pot crea și repara arme.
O trapă ascunsă conectează cele 2 nivele, și este acționată de o cărămidă ascunsă sub un copac.
Acest set spectaculos are de toate – chiar și bătălii, datorită scheletului care atacă. Iar atunci când jucătorul vrea o schimbare, nivelurile pot fi separate și reconfigurate pentru o experiență diferită.

• Joacă-te, construiește și afișează-ți creația – LEGO Minecraft Zona de Antrenament (21183) este un proiect de construcție satisfăcător, o experiență de joacă fantastică și un model spectaculos.
• Personaje emblematice – setul include o distribuție clasică de personaje Minecraft: un ninja, un pungaș, un schelet și un liliac.
• Posibilități de joacă nelimitate – copiii pot reconstrui și reconfigura acest set de joacă ori de câte ori doresc pentru a explora posibilitățile nelimitate de joacă și explorare.
• Un cadou cu totul deosebit – acest set modular este cadoul ideal pentru orice fan Minecraft cu vârsta de la 8 ani în sus.
• Distracție de proporții – setul măsoară peste 24 cm înălțime, 24 cm lățime și 15 cm lungime și poate fi reconstruit și combinat cu alte seturi pentru distracție creativă nesfârșită.
• Minecraft în realitate – seturile LEGO Minecraft oferă jucătorilor un nou mod de a se bucura de jocul lor preferat, cu personaje, scene și funcții aduse la viață folosind o selecție distractivă de piese și cărămizi LEGO.

Număr piese: 534 buc.

Greutate: 910 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 m.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie