Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Star Wars Predatorul Imperial blindat 75311 - 478 piese

  • Marca: LEGO Star Wars
  • Cod produs: TOY-004467
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Star Wars

Descriere

LEGO® Star Wars Predatorul Imperial blindat 75311 - 478 piese.

Recreează acțiunea și luptele din sezonul 2 al serialului Star Wars: The Mandalorian și inventează propriile tale aventuri cu Prădătorul Imperial Blindat (75311), un set plin de detalii autentice care să inspire povești grozave, precum 2 lansatoare frontale, o turelă posterioară cu încă 2 lansatoare, carlingă pentru o minifigurină LEGO și loc în cabină pentru alte 2, punct de supraveghere și compartimente de muniție.

Setul include 4 minifigurine LEGO – Greef Karga, 2 Stormtrooperi și o minifigurină complet nouă – un Stormtrooper artilerist! Instrucțiuni ușoare de urmat sunt incluse în set așa că chiar și începătorii LEGO se pot bucura de experiență.

Tinerii fani ai seriei Star Wars: The Mandalorian pot juca bătălii pline de acțiune între Greef Karga și Stormtroopericu acest model din piese LEGO al Prădătorului Imperial Blindat (75311) din sezonul 2.
Include 4 minifigurine LEGO: Greef Karga cu un blaster, 2 Stormtrooperi cu blastere și o minifigurină complet nouă – un Stormtrooper artilerist cu o mortieră și accesorii.
Nava este echipată cu 4 lansatoare de proiectile, inclusiv 2 pe turela posterioară rotativă, 2 blastere rotative (non-funcționale), o carlingă și o cabină cu spațiu total pentru 3 minifigurine LEGO.
Acest vehicul Star Wars are și un punct de observație deasupra, cu trapă care se deschide, plus compartimente de muniție care să inspire joaca creativă.
Perfectă pentru joaca pe cont propriu sau cu prietenii, această jucărie LEGO Star Wars este cel mai bun cadou pentru un copil cu vârsta de minim 8 ani.
Prădătorul Imperial Blindat măsoară peste 8 cm înălțime, 19 cm lungime și 10 cm lățime.
Vrei să iei acest set cu 478 de piese pentru un fan Star Wars care e începător în lumea LEGO? Nicio problemă. Instrucțiuni pas-cu-pas sunt incluse pentru ca ei să poată construi cu curajul și încrederea unui Jedi.

Număr piese: 478 buc.

Greutate: 540 g.
Dimensiuni: 35.5 x 19 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie