Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO Minecraft

Descriere

LEGO® Minecraft Raidul Illager 21160 - 562 piese.

Aventuri LEGO Minecraft pline de acțiune, accesorii tari și personaje favorite din jocul video.
Orice se poate întâmpla atunci când misterioasa figurină Minecraft Kai sosește pentru a lupta cu invadatorii!
Multe modalități pentru copii să construiască, să se joace și să creeze!

Cu 3 locuri diferite – o casă din deșert, o tarabă pentru troc și o grădină cu plante – jucătorii le pot rearanja pentru a crea noi povești.
Distracția continuă și înăuntru, pentru că poți detașa acoperișul.
Pe lângă sătenii prietenoși și noii Pillagers, Vindicator și alte animale și accesorii, acest set LEGO Minecraft Raidul Illager 21160 mai conține un Ravager grozav cu funcție de mușcat!
E destul de mare pentru ca o minifigurină LEGO Minecraft să îl poată călări și are fălci care se deschid și închid!
Trăiește acțiunea Minecraft cu cărămizi și figurine LEGO inspirate din unul dintre cele mai populare jocuri video făcute vreodată.

Copiii vor adora noii Pillagers și imensul Ravager care poate fi călărit. Acești inamici răutăcioși vor aduce conflict și acțiune în joc, mai ales în combinație cu alte seturi originale LEGO.
O figurină misterioasă Kai gonește pentru a-i salva pe săteni, casa lor din deșert, taraba și recoltele. Apoi, când bătălia s-a sfârșit, jucătorii pot rearanja cele 3 secțiuni pentru și mai multe aventuri.
Băieții și fetele de 7 ani sau mai mult vor adora să construiască, să se joace, să rearanjeze și să se joace din nou cu acest set LEGO Minecraft versatil. Un cadou minunat pentru Crăciun, o zi de naștere sau oricare altă zi specială pentru un copil care adoră să găsească noi moduri de a se juca cu jocul lor preferat.
Setul din 3 secțiuni măsoară peste 46 cm lungime, 34 cm lățime și 26 cm înălțime. Dacă îl rearanjezi și îl combini cu alte seturi LEGO atunci distracția crește!
Acest set de joacă fără baterii îmbunătățește dexteritatea, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor, fie că te joci cu prieteni sau nu.

Număr piese: 562 buc.

Greutate: 770 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie