Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO Minecraft

Descriere

LEGO® Minecraft Turnul din cer 21173 - 565 piese.

Turnul din cer LEGO Minecraft 21173 este plin de acțiune autentică și diverse zone pe care copiii pasionați de Minecraft le pot reconfigura mereu pentru a trăi aventuri fantastice printre nori.

Zboară spre cer și construiește o fierărie, un turn și o insulă cu grădină, toate suspendate în văzduh.
Poți face orice, de la crescut legume la luptat împotriva fantomelor zburătoare.
Acest set de joacă plin de accesorii poate fi reconfigurat și reconstruit la nesfârșit – exact ca în celebrul joc video Minecraft dar folosind piese fizice LEGO.

Turnul din cer LEOG Minecraft (21173) incorporează o gamă largă de zone de construit care pot fi reconfigurate în nenumărate moduri pentru a crea aventuri Minecraft nesfârșite.
Include o minifigurină pilot cu aripi elytra, cască de netherite, o rachetă de artificii și un trident, 2 fantome zburătoare, o pisică portocalie și multe accesorii!
Jucătorii Minecraft și constructorii creativi cu vârsta de minim 8 ani se vor distra de minune cu acest set care inspiră imaginația.
Măsoară peste 29 cm înălțime, 20 cm lățime și 17 cm lungime și poate fi combinată cu alte seturi LEGO Minecraft.
Acest set de construcție include numeroase accesorii Minecraft autentice, inclusiv o masă de crafting, o nicovală, o piatră de ascuțit, lanterne, cartofi, sfeclă roșie și un butoi cu pești.

Număr piese: 565 buc.

Greutate: 830 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie