Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO Classic

Descriere

LEGO® Classic Anul tigrului 40491 - 193 piese.

Setul 40491 este un tigru adorabil numai bun să-ți începi anul 2022, zis și Anul Tigrului, construind ceva care să simbolizeze ambiția pe care o vei avea anul acesta.

Ce înseamnă Anului Tigrului?
Ei bine s-ar zice că tigrilor nu le place să li se spună ce să facă și prin urmare procedează oriunde după bunul plac. Te poți aștepta la schimbări radicale pe parcursul anului tocmai pentru că tigrul este văzut ca un animal ambițios și aventuros. Zodiacul Chinezesc îmbină animalele cu elementele naturale, așa că teoretic anul acesta ar fi de fapt Anul Tigrului de Apă. Tigrii de Apă sunt orientați către familie și mențin relații interpersonale foarte bune. Sigur, sunt aroganți și ambițioși, dar în cele din urmă sunt interesați mai mult de binele celor din jur decât cel personal.

Cele 193 de piese se află într-o cutie elegantă parcă făcută să fie oferită în dar, cu o etichetă pe care poți scrie de la cine e și către cine. În interior se găsește și un plic de carton chiar mai elegant, în care poți pune scrisoarea către cineva drag. În tradiția Anului Nou Chinezesc, oamenii își scriu unii altora urări de bine și le oferă în plicuri.
Procesul de construcție este relativ simplu și cu siguranță relaxant. Aș spune că se apropie ca tehnică de seturile BrickHeadz. Poți căuta pe YouTube muzică instrumentală specifică anului nou chinezesc ca să asculți pe fundal cât construiești tigrul. Sau poți să te lași motivat de piesa Eye of the Tiger!

Număr piese: 193 buc.

Greutate: 160 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 4.5 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie