Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Centrul orașului 60292 - 790 piese

  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004384
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Centrul orașului 60292 - 790 piese.

Copiii pot plonja direct în seria TV LEGO® City Adventures cu acest set premium LEGO City Centrul Orasului (60292). Restaurant de pizza, stație de reciclare, spălătorie de mașini, stație de încărcat mașini electrice, un dojo de arte marțiale și un parc cu leagăne – toate acestea se găsesc în cutie, plus o suită de minifigurine simpatice LEGO City. Iar cu plăcile de șosea LEGO City incluse, copiii pot combina setul cu altele pentru a-și extinde orașul exact așa cum vor!

Setul include un manual de instrucțiuni ușor de urmărit și Instructions PLUS, ghidul interactiv din aplicația gratuită LEGO Building Instructions de pe dispozitivele smart. Acest ghid interactiv de construcție, cu funcții incredibile de mărire și rotire, transformă începătorii în maeștri în construcții LEGO imediat.

Acest set de construit de calitate premium LEGO City Centrul Orasului (60292) are clădiri detaliate, vehicule grozave și personaje amuzante din serialul LEGO City Adventures. O mare încântare pentru copiii de la 6 ani în sus!
Include Plăci de Șosea LEGO iar copiii pot construi pizzeria, spălătoria, dojo-ul, părculețul, stația de reciclare, camionul, mașina electrică, motocicleta și bicicleta, plus 8 minifigurine și un bebeluș și o figurină câine ghid pentru nevăzători.
Acest set LEGO este plin de funcții realiste. Copiii pot trece mașinile prin spălătorie pentru a învârti periile de curățare, pot colecta containerele de reciclare cu macaraua camionului și multe alte activități.
Acest set LEGO City Centrul Orasului poate fi un cadou impresionant de Crăciun, zi de naștere sau de orice ocazie pentru fanii seriei LEGO City Adventures și pentru copiii care adoră joaca creativă.
Construit, centrul orașului are 24 cm înălțime, 41 cm lățime și 44 cm adâncime.
Accesoriile incluse sunt o paletă pentru pizza și cutii de pizza. Este inclus și un set de plăci de șosea LEGO®, așa că cei mici își pot conecta setul la altele din gamă pentru a extinde orașul după bunul plac!
Include instrucțiuni tipărite și Instructions PLUS – ghidul interactiv care face din construit o joacă de copii (parte din aplicația gratuită LEGO Building Instructions).

Număr piese: 790 buc.

Greutate: 1.75 Kg.
Dimensiuni: 48 x 38 x 9.5 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie