Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Elicopter de pompieri 60281 - 212 piese

155,90 RON
  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004372
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Elicopter de pompieri 60281 - 212 piese.

Setul LEGO City Elicopter de pompieri (60281) este un deliciu pentru fanii LEGO® City Adventures.
Acesta conține un elicopter, o motocicletă și o centrală electrică în acoperită de flăcări LEGO ce pot fi suprapuse pentru incendii mari!
Copiii pot trage cu tunurile de apă ale elicopterului pentru a stinge focul și să se distreze jucând roluri de eroi cu 3 minifigurine: personajul Clemmons din serialul LEGO City, un pilot de elicoper și un muncitor.

În cutie vei regăsi instrucțiuni de asamblare.
Sau poți descărca gratuit Instructions PLUS, o parte a aplicației LEGO Building Instructions pentru smartphone și tabletă.
Acest ghid interactiv, cu funcții de rotire și zoom, face din constructori LEGO începători niște adevărați maeștri cât ai zice pește!

Cu seturile LEGO City cu pompieri, copii se pot bucura de aventuri inventive și scenarii pline de acțiune care reflectă situații din viața reală.
Gama largă de clădiri detaliate, vehicule realiste și personaje colorate îi aduc pe copii într-o lume în care creativitatea și imaginația lor prosperă.

O încântare pentru eroii de zi cu zi de 5 ani sau mai mult, setul Elicopter de pompieri (60281) ste perfect pentru copiii pasionați de vehicule de pompieri și fani ai serialului TV LEGO® City Adventures.
Ce conține cutia? Copiii au de construit un elicopter, o motocicletă și o centrală electrică cu flăcări LEGO, iar alături au 3 minifigurine, inclusiv pompierul Clemmons din serialul LEGO City Adventures.
Copiii pot suprapune piese de flăcări pentru a crea incendii mai mari, apoi să tragă cu tunurile de apă ale elicopterului pentru a le dărâma, inventând astfel povești în stilul LEGO City Adventures cu cele 3 minifigurine.
Un cadou deosebit pentru orice ocazie, acest set cu pompieri le oferă ore întregi de joacă fanilor LEGO City de la 5 ani în sus care adoră joaca inventivă. Necesită doar experiență de bază în construcții.
Elicopterul asamblat măsoară 10 cm înălțime, 26 cm lungime și 9 cm lățime.
Printre accesoriile incluse se numără o targă (aflată în compartimentul elicopterului), o cască de pompier și una de siguranță și o cheie franceză.
Conține un ghid de asamblare tipărit precum și digital prin componenta Instructions PLUS a aplicației gratuite free LEGO® Building Instructions de pe smartphone sau tabletă – ghidul interactiv care îi învață pe copii să devină profesioniști la construit!

Număr piese: 212 buc.

Greutate: 500 g.
Dimensiuni: 28 x 26 x 7.5 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie