Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Unitate de comandă a pompierilor 60282 - 380 piese

283,90 RON
  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004361
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Unitate de comandă a pompierilor 60282 - 380 piese.

Uluitorul set LEGO® City Unitate de comanda a pompierilor (60282) include un camion clasic de pompieri cu macara funcțională.
Copiii primesc de asemenea și o distribuție întreagă de personaje LEGO City, precum Bob, Feldman și Toastie robotul pompier cu tun de apă care trage cu piese speciale.
Transportă-l pe micul tău erou în inima serialului LEGO City Adventures, unde el decide scenariul!

În cutie găsești și instrucțiuni de asamblare ușor de folosit. Sau poți descărca gratuit Instructions PLUS, o parte a aplicației LEGO Building Instructions pentru smartphone și tabletă.
Acest ghid interactiv, cu funcții de rotire și zoom, face din constructori LEGO începători niște adevărați maeștri cât ai zice pește!

Copiii pot inventa povești noi din popularul serial LEGO City Adventures cu acest set LEGO® City Unitate de comanda a pompierilor (60282), ce conține vehicule realiste și personaje simpatice din serial.
Ce se află în cutie? Un camion de pompieri grozav cu macara funcțională, un laborator de știință acoperit de flăcări LEGO ce pot fi suprapuse, plus personajele serialului LEGO City Toastie – robotul pompier, Bob și Feldman.
Copiii pot ridica macaraua camionului, să tragă cu elemente de apă din robotul pompier Toastie ca să doboare flăcările LEGO, și astfel să recreeze povești cu simpaticele personaje LEGO City.
Acest set de calitate superioară poate fi un impresionant cadou de Crăciun, zi de naștere sau orice altă ocazie pentru un fan al seriei LEGO City Adventures căruia îi place joaca creativă.
Odată construit camionul de pompieri măsoară 10 cm înălțime, 33 cm lungime și 6 cm lățime.
Camionul are un compartiment pentru a depozita accesoriile de luptat cu focul, plus o remorcă cu rampă pentru a-l transporta pe Toastie, robotul pompier. Include 3 minifigurine pompieri cu cască.
Conține un ghid de asamblare tipărit precum și digital prin componenta Instructions PLUS a aplicației gratuite free LEGO® Building Instructions de pe smartphone sau tabletă – ghidul interactiv care îi învață pe copii să devină profesioniști la construit!

Număr piese: 380 buc.

Greutate: 920 g.
Dimensiuni: 48 x 28 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie