Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Ninjago Stormbringer 70652 set de construcție cu dragon

  • Marca: LEGO Ninjago
  • Cod produs: TOY-001820
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

LEGO® Ninjago Stormbringer 70652 set de construcție cu dragon.

Curenteaza-ti inamicii cu Stormbringer!

Calatoreste pe Stormbringer Dragonul de fulger 70652 LEGO® NINJAGO® impreuna cu Jay, si lanseaza fulgere din gura sa!
Dar ai grija - raufacatorul incearca sa inhate aceasta puternica creatura cu Lantul sau Vengestone! Arunca-l in aer cu coada sfichiuitoare a dragonului, in timp ce Zane ninja se lupta cu Botnita. Ii poti oare birui pe Vanatorii de dragoni cu Lama din os de dragon si poti revendica valoroasa Platosa de dragon!

Zboara pe Dragonul de Fulger Stormbringer (70652 – Stormbringer) cu Jay si lupta impotriva lui Daddy No Legs si Muzzle pentru a obtine Armura de Dragon. Activeaza lansatoarele cu arc din gura dragonului pentru a trage cu fulgere. Acest dragon extrem de articulat are o sa detasabila, functie de miscare a cozii si puncte de atasare a lanturilor cu care vanatorul Daddy no Legs incearca sa il lege. Setul include si un piedestal pentru un elementr colectionabil din Armura de Dragon, plus patru minifigurine LEGO® NINJAGO® cu arme asortate – precum Lama Dragonului – pentru a spori bataliile pe roluri.

Include minifigurinele LEGO® NINJAGO® Jay, Zane, Daddy no Legs si Muzzle.
Dragonul de Fulger Stormbringer are o sa detasabila cu frau, falci care se deschid, gura cu doua lansatoare cu arc ce trag cu fulgere, gat, aripi si picioare mobile, plus functie de miscare a cozii si patru puncte de atasare pentru lantul vanatorului de dragoni Daddy no Legs.
Deschide falcile dragonului si trage cu lansatorul cu arc.
Piedestalul contine un element detasabil din Armura de Dragon: Platosa Dragonului.
Printre arme se numara Lama colectionabila Dragonbone, sabia tanto si kusarigama lui Jay, katana construibila, arcul si sagetile lui Zane, sabia construibila si lantul lui Daddy no Legs, si katana si sulita lui Muzzle.
Recreeaza si joaca pe roluri scene epice din serialul TV NINJAGO® Maestrii Spinjitzu.
Gaseste elementele colectionabile ale Armurii de Dragon in 70650 Aripa Destinului, 70653 Firstbourne, 70654 Dieselnaut si 70655 Arena Dragonilor.
Adu-l pe Stormbringer la viata cu 17101 Cutie creativa de unelte LEGO® BOOST (se poate achizitiona separat). Combina seturile, descarca aplicatia gratuita LEGO BOOST si codeaza-ti dragonul pentru a trage cu lansatoarele, foloseste senzorul de culoare pentru diverse activitati creative si multe altele folosind caramizile de programare intuitive! Viziteaza LEGO.com/BOOST pentru mai multe informatii si o lista cu dispozitive compatibile.
Stormbringer masoara peste 12 cm inaltime, 49 cm lungime si 14 cm latime.

Caracteristici:
Cod Lego: 70652.
Nume original: LEGO Stormbringer Dragon.
Număr piese: 493 buc.
Anul lansării: 2018.

Greutate: 640 g.
Dimensiuni: 38 x 6 x 26 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie