Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Banc de lucru din lemn cu scule Tâmplarul meseriaș Lucy&Leo LL182.

Banc de scule din lemn este o trusa ideala pentru micii mesteri, care ii pot ajuta acum pe adulti la treburi fara ca acest lucru sa reprezinte un pericol pentru ei.
Părinții pot arăta copilului cum să le folosească și, cu puțin timp, tânărul tâmplar poate începe să-și exercite abilitățile și imaginația pentru a-și lua primele proiecte de artizanat.
Au la dispozitie tot ce le trebuie pentru a se simti ca niste tamplari adevarati.
Dezvolta imaginatia si creativitatea princhidelului tau cu acest minunat set de scule din lemn si piese de joaca!
Jocul contine multiple piese care pot fi montate si demontate in diferite pozitii si forme, dezvoltand astfel prin exercitiu atentia la detalii a copilului tau!

Setul contine 5 unelte (1 ciocan, 1 cheie, 1 dalta, 1 firez si o menghina), 2 suruburi, 2 piulite, piese de legatura si un banc/ladă de scule transformabil in menghina pentru fixarea pieselor.
Toate piesele sunt fabricate din lemn de calitate combinate cu plastic rezistent, vopsit intr-o varietate de culori menite sa trezeasca curiozitatea copilului tau.
Materialul folosit este lemn de foarte buna calitate, este atent prelucrat si vopsit doar cu substante nontoxice si nedaunatoare sanatatii.

Greutate: 1 Kg.
Dimensiuni: 22 x 13 x 14 cm.

Vârstă recomandată: 3 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie