Tip Top Toys telefon contact

Joc de construcție ENGINO Inventor 4 modele Motociclete 0432

  • Marca: Engino
  • Cod produs: TOY-001525
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Joc de construcție Engino Inventor 4 modele Motociclete 0432.

Pachetul de modele Motociclete 4 in 1 te face sa simti sentimentul unic al unei plimbari lejere cu motocicleta! Iti sugeram sa incepi cu scooterul relaxant sau cu modelul Trial pentru o plimbare calma, de vis, prin oras. Fa totul mai palpitant si refoloseste piesele pentru a construi modelele off-road Quad si Trike, pentru plimbari teribile pe niste drumuri de tara la care poate te gandesti. In brosura inclusa, gasesti instructiuni de constructie tiparite pentru 3 modele. Toate cele 4 modele sunt disponibile sub forma de instructiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri si tablete cu ajutorul aplicatiei ENGINO 3D Viewer, care poate fi descarcata gratuit in sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) si Windows.

Seria INVENTATOR® reprezinta o noua gama de produse, care are o abordare tematica cu capacitati multi model, incluzand automobile, motociclete, aparate de zbor si masini industriale. Piesele sunt in culori cu totul noi, iar modelele sunt optimizate din punct de vedere estetic si al functionalitatii. Fiecare set contine un numar maxim de modele, incepand cu seturile de 4 modele si pana la seturile cu 16 modele.

Sistemul de jocuri ENGINO® este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional si multifunctional care exista in prezent pe piata! Ceea ce face ca acest produs sa fie unic este varietatea de inovatii in ceea ce priveste functionalitatea si eficienta. Designul brevetat al pieselor permite imbinarea cu intrepatrundere a pana la 6 laturi simultan! Triangulatia se realizeaza usor cu conectorii in T si de COT, fara batai de cap legate de proeminente, iar tijele extensibile asigura lungimi exacte la millimetru! Cu sistemul ENGINO, este posibila crearea oricarui unghi fie folosind conectorul fix de 45 de grade, fie cu piesa de imbinare rotativa. Fiecare set este special proiectat astfel incat sa fie atat creativ, cat si educativ, dand frau liber imaginatiei copiilor si facand invatarea distractiva.

Caracteristici:
Numar piese: 51.
Numar figurine: 4.
Greutate: 0.19 kg.
Dimensiuni ambalare: 16 x 5.5 x 22 cm.
Varsta recomandata: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie